Img 1210

Jag heter Astrid

Jag heter Astrid. Jag kom hit med min syster Selma, vi blev tyvärr bortlämnade efter en skilsmässa. Jag är kelig och jag älskar att vara i din närhet. Får jag vara ute blir jag ännu gladare.


FÖDD: 2016

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Utekatt

Img 0312

Jag heter Bebo

Jag är en ståtlig katt med skinn på näsan. Jag älskar barn och vuxna, men jag gillar inte andra katter så jättemycket. Jag kan vara med dem men jag jamar snällt att de inte ska vara för gosiga med mig. Jag skulle aldrig göra något ont mot någon. Jag kom hela vägen från Lidköping för att hitta mitt nya forever home. Jag ligger på min plats och ni får gärna komma långsamt emot mig så visar jag om det är okej att ni klappar mig. Jag älskar gos och jag sitter gärna och filosoferar. Jag behöver kärlek!

FÖDD: 2014

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Inne/Ute/Ensamkatt


Img 1222

Jag heter Selma

Jag heter Selma. Jag är så gooooosig! Jag har redan charmat hela stället inklusive alla katter här på Java Whiskers. Bara för att jag vill gosa och visa mig gullig betyder det inte att jag INTE vet vad jag vill. Om du retas, markerar jag lugnt och stabilt. Jag lämnades bort på grund av en skilsmässa. Vi gillade verkligen vårt förra hem men nu är vi redo att komma till vårat riktiga forever home. Vill du adoptera mig? Jag tror faktiskt att kön kommer bli lång så jag tror att du får visa upp din bästa sida om du ska kunna charma vår kattansvariga. Hon vet vad jag vill. Hoppas du vill ha med min syster då också för hon betyder väldigt mycket för mig.


FÖDD: 2016

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Utekatt


Img 0412

Jag heter Zenta

Jag är en liten liten tjej som har hunnit bli mamma. Jag kryper fram och gosar mer än gärna. Jag är så liten så du skulle nog inte märka om jag kom krypandes under tröjan. Jag älskar människor och jag kommer gärna till ett hem tillsammans med min vän Zira. Vi har alltid bott ihop och hon betyder allt för mig. Jag har ögon som får varje person att smälta. Jag vill få kärlek och bo förevigt i mitt nästa hem.


FÖDD: 2015

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Utekatt / Ensamkatt eller med andra spelar ingen roll / Bo med Zira


Img 0371

Jag heter Oscar

Om man ska sätta in en katt under förklaring gos i ordboken så blir det jag som kommer på den bilden. Jag älskar människor och barn. Jag är vid din sida i vått och torrt och jag vill gosa tills du inte orkar med mig längre. När du väl inte orkar med mig längre så kommer jag inte acceptera ett nej. Jag är en kärleksfull katt med ett stort hjärta av guld. Jag älskar andra katter också så ge mig gärna en kattkompis. Hoppas vi ses!


FÖDD: 2017

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Inne/utekatt/Kattkompis vill han gärna ha


Img 0389

Jag heter Bulten

Här på Java Whiskers har alla valt ut mig till att vara bossen i gänget, vilket jag inte har något emot. Jag vill gärna ha möjlighet till att vara ute på dagarna och få komma hem till ett fridfullt hem när jag vill och få gosa i din famn. Jag har växt på bra och är en ståtlig herre. Kallar mig själv social och är gärna med när ni sitter och fikar.


FÖDD: 2015

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Ensamkatt/Utekatt/ Kommer gärna med en snäll kompis


Img 0890

Jag heter Zira

Jag är en försiktig tjej som vill känna trygghet. När jag väl gör det kommer jag visa mitt rätta jag. Jag är uppväxt med min vän Zenta. Flyttar gärna med henne om det går. Hon betyder väldigt mycket. Jag trivs med andra katter då jag bott tillsammans med fyra andra. Jag kommer från Skåne men pratar rikssvenska. Hoppas vi ses!


FÖDD: 2015

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Inne eller ute katt/Bo med Zenta

Alla bilder på katterna är tagna av vår fotograf: Maria Lundqvist

Img 1840

Jag heter Molly

Hej! Jag heter Molly min matte hamnade tyvärr på sjukhus precis och nu kommer jag inte återförenas med henne igen. Jag är lugn, kärleksfull och har väldigt svår att reta upp.

Vill du ha mig så kom och hälsa på så jag får chansen att träffa dig!


ÅLDER: 8 år

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Inne eller ute katt


Img 1786

Jag heter Figaro

Jag heter Figaro, min Husse gick tyvärr bort. Jag saknar honom! Men jag hade tur som fick en andra chans här på Java Whiskers. Jag är super super gosig och otroligt snäll. Jag blir inte uppstressad för mycket. Kom och hälsa på vettja så vi kan se om vi fattar tycke för varann.


FÖDD: 2013

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Inne eller ute katt