Img 1210

Jag heter Astrid -TINGAD

Jag heter Astrid. Jag kom hit med min syster Selma, vi blev tyvärr bortlämnade efter en skilsmässa. Jag är kelig och jag älskar att vara i din närhet. Får jag vara ute blir jag ännu gladare. Jag bodde innan med två barn så det är jag van vid. I övrigt så har jag bara fått kärlek i hela mitt liv.


FÖDD: 2017

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Utekatt

Img 0312

Jag heter Bebo - TINGAD

Jag är en ståtlig katt med skinn på näsan. Jag älskar barn och vuxna, men jag gillar inte andra katter så jättemycket. Jag kan vara med dem men jag jamar snällt att de inte ska vara för gosiga med mig. Jag skulle aldrig göra något ont mot någon. Jag kom hela vägen från Lidköping för att hitta mitt nya forever home. Jag ligger på min plats och ni får gärna komma långsamt emot mig så visar jag om det är okej att ni klappar mig. Jag älskar gos och jag sitter gärna och filosoferar. Jag behöver kärlek!

FÖDD: 2014

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Inne/Ute/Ensamkatt


32 F56123 474 E 43 Db 9145 3832 A3 B509 F5

Jag heter Björn-TINGAD

Hej jag heter Björn

Jag bodde med Grupp 1 tillsammans med mina fyra syskon Bodil,Barbie,Birk och Bruno. Mitt hem hade redan en katt som jag tyvärr inte blev bästis med. Jag är en snäll katt och går ihop med dom flesta. Jag fick ett varmt välkomnade av grupp 2 och trivs väldigt bra här. Hoppas att jag kan finna mitt forever home snart


FÖDD: 2017

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Innekatt (kan komma till ett hem med annan katt)


Img 1222

Jag heter Selma-TINGAD

Jag heter Selma. Jag är så gooooosig! Jag har redan charmat hela stället inklusive alla katter här på Java Whiskers. Bara för att jag vill gosa och visa mig gullig betyder det inte att jag INTE vet vad jag vill. Om du retas, markerar jag lugnt och stabilt. Jag lämnades bort på grund av en skilsmässa. Vi gillade verkligen vårt förra hem men nu är vi redo att komma till vårat riktiga forever home. Vill du adoptera mig? Hoppas du vill ha med min syster då också för hon betyder väldigt mycket för mig. Jag älskar att kunna vara ute och inne.


FÖDD: 2017

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Utekatt


Img 0389

Jag heter Bulten - TINGAD

Här på Java Whiskers har alla valt ut mig till att vara bossen i gänget, vilket jag inte har något emot. Jag vill gärna ha möjlighet till att vara ute på dagarna och få komma hem till ett fridfullt hem när jag vill och få gosa i din famn. Jag har växt på bra och är en ståtlig herre. Kallar mig själv social och är gärna med när ni sitter och fikar. I emellanåt springer jag gärna ut.


FÖDD: 2015

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Ensamkatt/Utekatt är ett KRAV


Img 1840

Jag heter Molly-TINGAD

Hej! Jag heter Molly min matte hamnade tyvärr på sjukhus precis och nu kommer jag inte återförenas med henne igen. Jag är lugn, kärleksfull och har väldigt svår att reta upp.

Vill du ha mig så kom och hälsa på så jag får chansen att träffa dig! Jag älskar att bli kliad på magen och gosa.


ÅLDER: 8 år

KÖN: HONA

ÖNSKEMÅL: Inne eller ute katt


Img 1786

Jag heter Figaro-TINGAD

Jag heter Figaro, min Husse gick tyvärr bort. Jag saknar honom! Men jag hade tur som fick en andra chans här på Java Whiskers. Jag är super super gosig och otroligt snäll. Jag blir inte uppstressad för mycket. Kom och hälsa på vettja så vi kan se om vi fattar tycke för varann.


FÖDD: 2013

KÖN: HANE

ÖNSKEMÅL: Inne eller ute katt