Att adoptera en katt från Java Whiskers

Vi är en transparent omplaceringsverksamhet som jobbar med alla gällande att hjälpa hemlösa katter. Vi har ett samarbete med katthemmet Solgläntan där våra katter undersöks av veterinär och bor, innan dom kommer till oss på Java Whiskers. Vi har hittills fått katter från katthemmet och från privatpersoner runt om i landet.

Om du behöver hjälp med att omplacera din katt eller vill tipsa oss. Maila till: info@javawhiskers.se

NÄR DU BLIR INTRESSERAD AV EN KATT

1. Besök Java Whiskers för att träffa katterna, här bokar du en plats via nätet: https://javawhiskers.se/boknin...

2. Om du faller för någon katt, fråga gärna efter Nickie som är vår kattansvarig så kan ni växla några ord på plats, sen mailar du till adoption@javawhiskers.se

Bifoga: Bild på ditt hem och på dig själv med en kort beskrivning om ert liv. Vi kommer vara väldigt noga med vem som får adoptera våra katter. Skicka även en rörlig film om du har möjlighet.

3. Vi kommer att skriva upp dig i turordning. Men vi kommer i första gallringen ta bort dig om du inte passar in gällande kattens behov som ex att inte kunna erbjuda utelivet, kattkompis, ej kattkompis, ej barnfamilj etc. Sedan om det blir aktuellt så kontaktar vi dig. Därefter får du komma på en intervju på Solgläntan och hos oss som ger informationen om vad det innebär att adoptera en katt. Vi vill försäkra oss om att du inte bara vill ha en katt tillfälligt.

4. Java Whiskers och Solgläntan har en dialog och vi bestämmer vilken som ska få äran att ta hand om en eller flera katter här i från oss. Vi kommer att informera samtliga via mail när alla katter är bokade. Vi kommer endast gå ut med att katten är tingad när kontraktet är påskrivet.

5. Det har uppstått kärlek - adoptionen/hämtning av katt sker på Java Whiskers en bestämd tid då alla katter ska hämtas samtidigt för att minska oro och stress hos katterna.


4 C8 D6 C46 7 Df0 460 F B221 F15 A17 B3 A569